У ДМС України розглянуто звернення депутатів Олевської міської ради

У Державній міграційній службі України уважно розглянуто звернення депутатів Олевської міської ради VIII скликання щодо відновлення роботи Олевського районного сектору Управління Державної міграційної служби України у Житомирській області, надіслане листом від 22.07.2022 № 1343, за результатами чого повідомляємо наступне.

В рамках реалізації Пріоритетних напрямів розвитку Державної міграційної служби України на 2022 рік, з метою приведення структури територіальних органів у відповідність до актуальних міграційних потреб, викликів та загроз, було здійснено аналіз функціонування територіальних органів з метою опрацювання питання подальшого перерозподілу персоналу та технічних ресурсів відповідно до наявного навантаження.

Окрім того, при коригуванні роботи територіальних органів ДМС було враховано актуальну безпекову та міграційну ситуацію в Україні, спричинену військовою агресією російської федерації.

Із урахуванням вищевикладених обставин та чинників, УДМС у Житомирській області було видано наказ від 01.07.2022 № 21, яким з 02.07.2022 тимчасово зупинено роботу окремих територіальних підрозділів, в т.ч. і Олевського районного сектору.

Враховуючи вжиття територіальним органом заходів, скерованих на попередження загрози втрати персональних даних громадян України та пошкодження майна ДМС, найближчим часом відсутня можливість відновити функціонування територіальних підрозділів, роботу яких було тимчасово зупинено відповідно до вищезазначеного наказу УДМС у Житомирській області. Натомість, за необхідності отримання адміністративних послуг ДМС мешканці Олевської територіальної громади мають можливість звертатися до будь-якого територіального підрозділу територіальних органів ДМС.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту