З Днем підприємця!

 
Уже традиційно в першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається професійне свято людей, які не лише розпочали власну справу, але й створюють нові робочі місця та розвивають соціальну інфраструктуру – День підприємця.
 
Сьогодні, у День підприємця, дякуємо підприємцям Олевської громади за вашу роботу, незламність у важкі часи, ваші зусилля та неоціненний вклад в економічне піднесення!
Незважаючи на важкий час воєнного стану, ви продовжуєте працювати, підтримуючи не лише громаду, але і всю країну в цілому!
Ви допомагаєте ЗСУ, ви даєте роботу нашим жителям, ви займаєтесь благодійністю, волонтерською роботою, ви готові у будь який момент надати громаді підтримку тим, що маєте, ви щодня без вихідних тримаєте свій фронт та наближаєте Україну до Перемоги!
 
Щира вдячність вам за те, що в нелегкий для України час, ви берете активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем області.
 
Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою та успішною, а обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг лише зростають та множаться. Так само як ваші прибутки та можливості.
 
Разом переможемо!
Слава Україні!
 
З повагою,
міський голова             Сергій ЛИСИЦЬКИЙ

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту