Що думають про малюнки українських дітей в США?

Хочете знати, що думають про малюнки українських дітей в США? Що вони неймовірні, що українські діти дуже талановиті.

Вихованці Олевського ЦДЮТ це на початку війни взяли участь у благодійній акції на підтримку Збройних Сил України, яку організував фонд родини Сайферсів – Cifers Foundation.

Одна із цілей такого заходу — привернути та не дати згаснути увазі міжнародної спільноти і зробити так, щоб про війну в Україні не забували.

Так, наразі всі малюнки зараз знаходяться на виставках у Сполучених Штатах. Згодом вони будуть розіграні на аукціонах, а кошти будуть передані на придбання засобів спеціального захисту для наших військовослужбовців.

 «Абсолютна більшість (70%) зображених людей на малюнках – це саме жінки. І я пояснюю дуже просто, що це також символізм, бо Україна – це ненька-мати, це дружина, це сестра, це дочка, до котрої повертається живий воїн-переможець. Ще цікаво, що лише чверть малюнків відображає емоцію страждання і горя. 85% відображають настрій боротьби, сили, віри, надії і любові, щастя у родині, рідні міста і села, мир, що настане незабаром», – зазначає Анасатсія Сайферс на своїй сторінці у Фейсбук.

Благодійники не змогли залишити без подарунків наших дітей, які творили ці малюнки і на знак вдячності за їхню роботу надіслали необхідне приладдя для подальшої творчості.

«Дякую діти, ви робите величезну справу. Ви нагадуєте світу своєю творчістю про Україну і про наш біль, про підтримку, яку ми потребуємо кожен день», – зазначив  при зустрічі міський голова Сергій Лисицький.

 

ФОТО ІЗ ВИСТВАВКИ

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту