Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

16 вересня міський голова Сергій Лисицький провів чергове засідання виконавчого комітету. На поряд денний було винесено 15 питань .

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Так, допомога надається 17 громадянам. Загальна сума виділених коштів становить 23 000 грн.

Під час засідання присутні члени виконкому затвердили звіти про виконання фінансового плану за 1-е півріччя 2022 року КНП «Олевська ЦЛ» та КНП «Олевський ЦПМД».

На засіданні члени виконавчого комітету одноголосно  підтримали рішення порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» двом жінкам Олевської громади, а саме жительці с. Перга, 1980 р.н. та жительці с. Юрове, 1975 р.н., які народили та виховали п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Виконавчим комітетом було підтримано також рішення про  встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж».

На послуги централізованого водопостачання встановлюються такі тарифи:

  • для споживачів І-ї групи – населення за 1м3 – 55,57 грн.;
  • для споживачів ІІ-ї групи – бюджетні установи за 1м3 – 55,57 грн.;
  • для споживачів ІІІ–ї групи – госпрозрахункові підприємства за 1м3–55,57грн.;

На послуги з централізованого водовідведення:

  • для споживачів І-ї групи – населення за 1 м3 –22,99грн;
  • для споживачів ІІ-ї групи – бюджетні установи за 1 м3 – 22,99грн;
  • для споживачів ІІІ-ї групи – госпрозрахункові підприємства за 1м3 –22,99грн.

На засіданні також були розглянуті питання про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, про призначення опікуна малолітній дитині, про зміни адреси житлового будинку та інші.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту