Історія наймолодших батьків-вихователів Олевської громади

Важко переоцінити великий внесок у добробут країни людей, які взяли на себе відповідальність прийняти дитину в сім’ю, стати повноцінними батьками. Можливість поділитися своєю турботою та добротою з дитиною дедалі більше осіб надихає на те, щоб створювати будинки сімейного типу, усиновлювати малечу.

Наразі на території Олевської громади функціонують сім прийомних сімей та три будинки сімейного типу. Загалом нову сім’ю знайшли понад 20 дітей.

Розповімо вам про наймолодших батьків-вихователів. Юлія (29 років) та Денис (31 рік) Горпиничі на даний час виховують сім дітей: п’ять дітей-вихованців та мають двох власних.

Дитячий будинок сімейного типу подружжя створило у грудні 2020 року. І вже напередодні свята Нового року для дитячого будинку сімейного типу було придбано  житловий просторий та затишний будинок.

Взаємовідносини у сім’ї  Дениса та Юлії теплі і доброзичливі. Діти-вихованці завжди радяться з батьками-вихователями, гарно про них відгукуються. В традиції сім’ї входять святкування православних релігійних свят, днів народження членів родини та інших важливих подій.

За словами батьків-вихователів, поштовхом до створення  дитячого будинку сімейного типу стало  те,  Юлія була під опікою, а Денис  є колишнім вихованцем дитячого будинку сімейного типу сім’ї Ісупових. Саме вони, як ніхто інший, знають ціну та потребу в сімейному затишку і любові.

Батьки-вихователі створили зразкові та необхідні умови для проживання, розвитку дітей. Цікавляться їх навчанням, тримають тісний зв’язок з класними керівниками та викладачами.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту