Ще один автомобіль для військових передали від Олевської громади

В результаті чергового збору спільними зусиллями міської ради, підприємців та жителів громади було придбано автомобіль-позашляховик Mitsubishi Pajero, систему нічного бачення та коліматорний приціл для наших військовослужбовців.

Автомобілі на фронті – найнеобхідніша річ для наших бійців. Саме автомобілі на передовій підвозять провізію, боєкомплект, транспортують особовий склад, евакуйовують з поля бою поранених і т.д.

Спільними зусиллями авто доукомплектували: спальниками, дощовиками, маскувальними сітками, продуктами харчування ну і, звісно ж, дитячими малюнками та іншими необхідними речами.

Завдяки небайдужості наших жителів всього за одну добу нам вдалося зібрати 270 тис грн, також під час благодійного концерту та шкільних ярмарок ми зібрали понад 70 тис грн. 

“Висловлюю щиру вдячність усім, хто долучається до допомоги нашим Збройним Силам! Приємно бачити, як громада “мобілізувалась” на допомогу ЗСУ. Допомагають усі, від підприємця до школяра. Ми боремося та працюємо кожен на своєму фронті, але заради спільної мети – перемоги!”, – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

 

Дякуємо усім, хто підтримує ініціативу допомагати, адже наша сила – в єдності!

Безмежно вдячні кожному за небайдужість та участь в такій потрібній справі.

Робимо усе, щоб хоч трішки полегшити перебування військових у непростих умовах війни.

Спільними зусиллями, крок за кроком, йдемо до перемоги!

Величезну подяку висловлюємо нашим захисникам, дякуємо за усе, що Ви робите для країни, для людей, для кожного з нас!

Хай техніка приносить користь і полегшує хлопцям службу!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту