В Олевську стартувала виставка робіт Анастасії Дробуш

В Олевську стартувала виставка юної місцевої мисткині Анастасії Дробуш. Відкриття було приурочене до Дня захисників та захисниць України, тож в першу чергу задоволення від споглядання майстерних робіт отримали наші захисники. Завітав на відкриття виставки й міський голова Сергій Лисицький.

Під час відкриття Анастасія розповіла присутнім про свої роботи та творчий шлях. З першого класу школи дівчина розпочала відвідувати Олевський ЦДЮТ, де потрапила під керівництво Тетяни Басюк. «Я дуже вдячна своїй наставниці та педагогу. Вона мене навчила володіти багатьма техніками живопису, такі як: олія, акрил, акварель», – згадує Анастасія.

За свій творчий шлях Анастасія Дробуш вже встигла взяти участь у багатьох конкурсах та виставках. Особливо вона згадує київський конкурс «Україна: море очима дітей», в якому вона не тільки отримала звання переможниці, а й отримала натхнення до зображення морської теми в своїй творчості.

Крім того, дівчина разом з вихованцями зразкової студії образотворчого мистецтва розписувала стіни в районній дитячій поліклініці, брала участь в благодійному ярмарку в Німеччині, а також займається кастомізацією (це одночасно дизайнерський і маркетинговий хід, який передбачає зміну товару або послуги під запити конкретного споживача. Кастомізувати можна все що завгодно: одяг, взуття, машини, предмети інтер’єру тощо).

Анастасія поділилась: «Мистецтво відіграє велику роль у моєму житті. Це частина мене. Таким чином я висловлюю свій внутрішній світ, яким я б хотіла поділитися з усіма та показую те, на що я здатна. В майбутньому своє життя я хочу пов’язати з мистецтвом. Ще не визначилася в якому напрямку але обов’язково це буде МИСТЕЦТВО».

Продовжиться виставка робіт у ліцеях міста, а на завершення буде представлена впродовж декількох днів у приміщенні Олевського ЦДЮТ. Час та дати будуть узгоджуватися, виходячи з безпекової ситуації. Щоб не пропустити – слідкуйте за анонсами на сторінці ЦДЮТ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту