Внесок дітей у допомогу Збройним Силам України

Діти по-особливому сприймають життя під час війни і кожному з них потрібна підтримка. Втім, велика кількість дітей не лише щиро вірить у перемогу, а й долучається до допомоги Збройним Силам України.

Серед них – Ліна Горпиніч та Яна Остапчук, учениці 8 класу Варварівського ліцею. Дівчатка неодноразово робили свій внесок у допомогу ЗСУ, використовуючи власну творчість, хист і, звісно ж, відкриті щирі серця і віру у перемогу.

Відтак, юні волонтерки влаштовували благодійні продажі hand-made виробів, за які були придбані кава та чай для військових. Приносили дівчатка й рукавиці та шкарпетки для військових – речі, які потрібні. Неодноразово школярки підтримували наших мужніх воїнів своєю творчістю – малюнками, створеними власноруч, талановито зображаючи надію та світле майбутнє.

Міський голова Сергій Лисицький зустрівся з Ліною та Яною та подякував за їхню активність та небайдужість. «Ми кожен день не перестаємо захоплюватися тим, як наші діти згуртувалися і допомагають ЗСУ. Хочу подякувати вам, дівчатка, за доброту та щедрість, працелюбність та бажання наблизити нашу спільну перемогу», – додав він.

Під час зустрічі, керівник профспілки відділу освіти, молоді та спорту Наталія Яценко передала волонтеркам подарунки вдячності від військових: блокноти з щирими посланнями та оригінальний сюрприз – добовий  польовий набір продуктів Збройних Сил України.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту