Затвердження списку присяжних Олевського суду та інші питання сесії міської ради

10 листопада відбулось засідання чергової XXV сесії міської ради, яке провів міський голова Сергій Лисицький. Перед початком роботи після Державного Гімну України присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Під час засідання було розглянуто 22 питання, включаючи «Різне». Традиційним питанням є надання матеріальної допомоги жителям громади. Сім місцевих мешканців звернулися за допомогою на лікування та відновлення майна після пожежі. Загалом було виділено 70 тисяч гривень допомоги.

Також депутати затвердили список присяжних Олевського районного суду. Список включає в себе 15 осіб, які будуть залучатися для розгляду та вирішення справ у Олевському районному суді.

Крім того було затверджено Порядок організації надання соціальних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Олевської міської ради. Цей Порядок визначає механізм виявлення осіб і сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах або мають найвищий ризик потрапляння в такі обставини та організації надання їм соціальних послуг відповідно до індивідуальних потреб.

Серед інших були прийняті рішення про затвердження «Програми забезпечення громадян Олевської міської об’єднаної територіальної громади життєво необхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення» на 2023-2025 роки, надання дозволу КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» на передачу в оренду об’єкта нерухомого майна на аукціоні та інші. Відповідні рішення були прийняті одноголосно.

В питанні «Різне» до присутніх звернулась завідуюча Олевським інформаційно-комунікаційним центром Валентина Мельник, розповідаючи про отримання вищої освіти в Олевську. Деталі – за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2022/11/10/universytet-ukrayina-olevskyj-informatyvno-komunikaczijnyj-czentr-dubenskoyi-filiyi-ogoloshuye-dodatkovyj-nabir/ .

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту