На виконавчому комітеті погодили рішення про обмеження використання електричної енергії та освітлювальних елементів на території громади

Сьогодні, 29 листопада, відбулось засідання виконавчого комітету Олевської міської ради, на порядок денний якого було винесено 21 питання.

Першим розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Так, допомога надається 19 громадянам на загальну суму  23 000 грн.

Під час засідання присутні члени виконавчого комітету затвердили фінансові плани на 2023 рік КНП «Олевська ЦЛ» та КНП «Олевський ЦПМД».

Одноголосно було вирішено порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Зубковичі, 1975 р. н., жителькам села Копище, 1984 р. н. та 1985 р. н., які народили  та належним чином виховали п`ятеро дітей до 8-річного віку.

Також виконавчий комітет погодив рішення про взяття на квартирний облік 6 жителів громади.

Члени виконкому погодили рішення про обмеження використання електричної енергії та освітлювальних елементів на території громади.

Згідно рішення забороняється з 17.00 до кінця комендантської години (або до 6 години ранку) на території Олевської територіальної громади використання освітлювальних елементів підсвітки комунального майна, підсвітки фасадів та пам’ятників, вивісок, інформаційних табло, вказівників, “нічників”, гірлянд тощо, до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану або до прийняття рішення щодо відміни режиму обмеження використання електроенергії на території Олевської ТГ.

На засіданні також були розглянуті питання про надання дозволу на вчинення правочину від імені малолітніх дітей, про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, про зняття осіб, які перебувають на квартирному обліку та інші.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту