Волонтерів Олевщини привітали зі святом

Сьогодні, 5 грудня, Україна відзначає День волонтера. Це ті люди, які завжди поруч і готові прийти на допомогу, хто не покладаючи рук намагається бути корисним та потрібним. Вони стали невід’ємною частиною спільного народного організму, який не дивлячись ні на що рухається вперед до нашої спільної перемоги.

Олевщина також багата волонтерами – з перших днів війни жителі нашої громади долучилися до допомоги військовим: готували їжу для військовослужбовців, організовували населення, збирали грошову та технічну допомогу тощо. Це понад 300 мешканців міста та сіл Олевської ТГ. Не буває малого вкладу, кожен відповідно до своїх сил та можливостей долучається до спільної цілі.

Міський голова Сергій Лисицький зауважив: «Цьогоріч як ніколи відгукується в серці це гідне покликання небайдужих людей.  Адже волонтери – це саме та рушійна сила нашого народу, яка об’єднує, згуртовує та заохочує підставляти плече допомоги тим, хто цього потребує. Дякую всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій час та енергію для щирої допомоги іншим».

З нагоди свята за ініціативи 140 окремого батальйону територіальної оборони були нагороджені подяками волонтери Олевської громади, які регулярно допомагають Збройним Силам України. Військові вручили відзнаки та подякували за підтримку та постійну допомогу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту