Учні Кам’янського ліцею допомагають Збройним Силам України

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України наші діти, використовуючи власні таланти, час та енергію максимально активізували збір коштів для Збройних Сил. Таких дітей в нашій громаді багато, кожен хоче допомогти та поділитися власним досвідом та натхненням з іншими.

Так, учні 6-11 класів Кам’янського ліцею організували у навчальному закладі благодійний ярмарок, який урізноманітнили патріотичним концертом. Допомагали, звісно, й батьки та працівників ліцею.

Загальними зусиллями вдалось зібрати 9 тисяч гривень. Для цього школярі готували солодощі та інші смаколики, власноруч виготовляли вироби, готувалися до виконання патріотичних номерів для підняття загального настрою. Долучились до цього збору й учасники умовного «дитячого блокпосту», які продовжують збирати кошти для ЗСУ – передали зібрані в селі 400 гривень.

Зібрані на ярмарку кошти діти принесли до міської ради, де з ними поспілкувались заступник міського голови Василь Ковальчук та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

«Ми щиро вдячні кожному, хто організовує та долучається до таких благодійних заходів. Працюючи однією командою, заради спільної цілі ми матимемо змогу швидше наблизити нашу перемогу, підтримуючи тих, хто захищає нашу державу від загарбника», – прокоментував Василь Юрійович.

Спілкуючись в міській раді Юліана, Максим та Микита розповіли, що не тільки весь ліцей зосереджений на допомозі ЗСУ, а й всі жителі Кам’янки. Нещодавно благодійний ярмарок в ліцеї організували й молодші 1-5 класи. А зібрані таким чином 6 тисяч гривень передали особисто земляку –військовослужбовцю, який проживає в селі Кам’янка, але наразі боронить нашу країну від збройної агресії.

Як відбувалось проведення благодійного ярмарку:

Допомога молодших класів: 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту