Непересічний внесок від родини загиблого Героя

Родина загиблого Героя, жителя смт Дружба, Василя Кривого надала 100 тисяч гривень для допомоги Збройним Силам України. Кошти принесли до Олевської міської ради, щоб була можливість закупити і доставити нашим військовим те, що їм дійсно необхідно.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Тяжко виразити словами свою вдячність і сум водночас. Такі люди і їх великі вчинки захоплюють та надають сил на подальшу боротьбу. Нехай Бог оберігає наших захисників, а кожна допомога наших жителів повертається їм сторицею».

За частину цих коштів було придбано тепловізор. Новенький прилад вже передано військовим. Залишок коштів буде спрямовано на інші потреби Збройних Сил України.

Військовий тепловізор є одним із найбільш значущих оптичних приладів для сучасних бойових дій. Туман або запиленість, день або ніч – тепловізійний прилад забезпечує гнучкість, універсальність та тактичну перевагу у будь-яку пору року та за будь-якої погоди. Тому доволі часто військові повідомляють про потребу саме у цих важливих приладах.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту