В міській раді відбулась зустріч із родинами воїнів, які загинули в боротьбі за незалежність України

Міська влада буде надавати всебічну підтримку родинам воїнів, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Про це йшлося сьогодні, під час зустрічі, яку організували в Олевській міській раді. 

У зустрічі взяли участь міський голова Сергій Лисицький, голова Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк та його заступниця Лариса Хоречко.

«Висловлюю велику повагу та подяку вам, усім рідним і близьким тих, хто віддав свої життя за Україну. Ми всі розділяємо ваш біль. Загибель кожного захисника України – це непоправна втрата для кожного члена нашої громади. Тому підтримка захисників та їхніх родин – наразі пріоритет для нашої роботи», – зазначив голова громади Сергій Лисицький.

Під час зустрічі було зауважено, що подібні зустрічі необхідно проводити, щоб розуміти, які проблеми є в родин загиблих захисників України і як влада може допомогти їх вирішити.

«Ми завжди будемо пам’ятати, яку ціну платимо за незалежність нашої держави та готові сприяти у вирішенні питань, які потребують допомоги», – сказав Сергій Іванович.

По завершенню всі родини загиблих Героїв отримали від Олевської міської ради та Коростенської РВА пакунки з допомогою.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту