Діти Олевщини отримали новорічні подарунки від благодійного фонду “BGV” Геннадія Буткевича

700 святкових подарунків підготували дітям Олевської громади представники «Пержанської рудної компанії» спільно з Благодійним фондом BGV Геннадія Буткевича та німецькими донорами #WeAreAllUkrainians. Це і солодощі, й іграшки, і різнокольорові горнятка.

«Попри війну у нашій країні, діти мають вірити у дива, посміхатися та радіти солодким моментам зимових свят. Нам з партнерами дуже хотіли допомогти організувати свято для тих, хто на нього найбільше чекає. Під час привітань ми часто питаємо дітлахів про їхні мрії. І в своїх бажаннях малеча цього року одностайна, як ніколи: їм так хочеться перемоги і миру. Для нашої ж команди долучитися до таких привітань – велика радість. Напередодні усі ми перетворилися на святкових чарівників, пакуючи святкові набори для маленьких отримувачів. Наш офіс давно не бачив такої кількості іграшок, солодощів і яскравих пакунків. У процесі підготовки подарунків усі ми отримали неймовірний заряд енергії та віри у краще, надихнулися щирістю дитячих посмішок та очима, сповненими очікуванням на казку. І саме ми — дорослі — маємо старатися цю казку реалізувати. Хочу також подякувати усім партнерам, які допомагають подібним благодійним ініціативам ставатися в Україні», — зазначив директор «Пержанської рудної компанії» Віктор Танай.

Під час вистави «Пан Коцький» в Олевському ЦДЮТ діти військовослужбовців отримали ці пакунки. 300 пакунків вручили по завершенню заходу міський голова Сергій Лисицький, секретар ради Сергій Мельник, народний депутат України Арсеній Пушкаренко та представниця Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина.

Ще 400 пакунків з цукерками відправили дітям із сіл Хочине, Юрове та Перга.

Також від депутатів Олевської міської ради всі діти отримали солодкі подарунки.

Новорічні подарунки викликали щиру радість і захоплення у дітей, адже кожен пакунок відчувалося був зібраний з любов’ю. Завдяки людям, які творять добро малеча знає, що про них піклуються, а їхніми батьками пишаються!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту