Підсумки спортивного сезону 2022 року в Олевській громаді

Традиційно наприкінці року в Олевській громаді підбивають підсумки спортивного сезону. Цьогоріч в святковому залі Центру дитячо-юнацької творчості зібрались кращі спортсмени нашої громади, які представляють Олевщину не тільки на обласному та всеукраїнському, а й на міжнародному рівнях. Також до нас завітали й спортсмени інших громад, які брали участь у відкритих змаганнях, організованих у нашому місті.

Привітати та нагородити кращих спортсменів прийшли міський голова Сергій Лисицький, секретар міської ради Сергій Мельник, заступник міського голови Юрій Данюк та депутати міської ради.

«Приємно бачити таку велику кількість активної спортивної молоді сьогодні у залі. Кожен з вас – гідний представник нашої громади. Ваші зусилля та щоденна праця  прославляють Олевщину як місце, де ростуть і розвиваються кращі представники різних галузей спорту», – зауважив міський голова Сергій Лисицький.

Були відзначені вихованці та команди спортивного клубу тхеквондо І.Т.Ф «Фенікс», борці ДЮСШ, організація змішаних єдиноборств ММА та бразильського джиу-джитсу, команди-переможці з волейболу та футболу, переможці районних турнірів із шахів-шашок, судді матчів та меценати.

Від Олевської міської ради спортсменам були вручені солодкі подарунки, а також спортивний інвентар.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту