Благодійний проєкт «Важливий кожен»: перші літні мешканці Олевщини отримали продуктові набори

Напередодні новорічних свят у рамках першої хвилі благодійного проєкту «Важливий кожен» жителі Олевської громади віком 70+ отримали продуктові набори. Відповідна ініціатива була реалізована благодійними фондами BGV Геннадія Буткевича та «Чисті серцем».

До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль та соус. Усього 11 продуктових позицій. Загалом в Житомирській області роздадуть 20 000 таких наборів.

Поліна Алдошина, представниця Благодійного фонду BGV, депутатка Житомирської обласної ради наголосила на об’єднувальній силі благодійної ініціативи: «Я вражена, якою взаємодопомогою та співпрацею наповнений проєкт «Важливий кожен». Адже за кожним виданим набором стоїть велика команда, тижні роботи, сотні автівок, листів, документів і дійсно велике бажання підтримати людей похилого віку. Уже за перші кілька днів після анонсу проєкту ми отримали 55 листів від голів міських, селищних та сільських рад із запитами на ось такі продуктові набори для літніх людей. 24/7 ми тримаємо тісний контакт із місцевою владою та усіма партнерами, вирішуючи питання транспортування, зберігання, роздачі наборів. Зараз ми розуміємо, що всі новорічні та різдвяні дні будуть наповнені робочими процесами у рамках нашого благодійного проєкту. І я скажу вам: саме такими приємними клопотами наша команда і хотіла наповнити зимові свята. Допомагати – це цінно».

Одні з перших в області пакунки отримали у нашій громаді. Нещодавно були передані набори жителям Олевська. Для мешканців сіл громади пакунки будуть доставлятися безпосередньо до населеного пункту.

29 грудня міський голова Сергій Лисицький та секретар міської ради Сергій Мельник особисто відвідали та передали продуктові набори в селах Сущани, Юрове, Перга, Хочине, Майдан-Копищенський та Копище. Вони поспілкувалися з місцевими жителями та привітали їх з прийдешніми святами.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту