Відбулось засідання комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування

Напередодні сесії міської ради відбулось засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування, де було розглянуто 13 проєктів рішень.

У роботі комісії взяли участь секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, а також депутати, члени відповідної комісії: Павло Налапко, Сергій Вовк та Юрій Стужук, керівники відділів міської ради.

Серед опрацьованих питань – надання дозволу на розроблення проєктів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності з метою передачі в користування на умовах оренди.

Члени комісії також розглянули питання про затвердження додаткового списку до розподілу земельних часток (паїв) між власниками сертифікатів на право на земельну частку (пай), надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та виділення в натурі земельних ділянок.

Серед інших присутні також розглянули питання: про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населених пунктів, внесення змін до договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності та інші.

Після детального обговорення проєктів рішень, члени комісії рекомендували винести їх на розгляд сесії Олевської міської ради, яка відбудеться 10 січня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту