Ноутбуки та генератор для Жубровицького ліцею

Жубровицький ліцей отримав 10 ноутбуків для організації якісного освітнього процесу. Ця допомога надійшла за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти та проєкту “Цифровий актив для України” компанії HP та Microsoft.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Попри важкі часи, наше завдання – робити все для того, щоб освітній процес тривав. Діти мають навчатись та отримувати якісні знання. Розуміючи це, наші освітяни гідно тримають свій фронт, використовуючи усі наявні можливості».

Також в кінці минулого 2022 року невикористані залишки коштів за освітньою субвенцією було вирішено спрямувати на  придбання генераторів, які передадуть в найбільші навчальні заклади громади для забезпечення безперебійного навчання в у мовах відсутності електроенергії. Один з них вчора отримав Жубровицький ліцей.

«Вчителі щодня працюють з комп’ютерною технікою, постійно опановують різні нові програми, щоб урізноманітнити уроки та підвищують власний рівень цифрової грамотності. Тому для  нашого закладу важлива будь-яка підтримка», – зазначила директорка закладу Віта Гилюк.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту