Історія волонтерки з Олевської громади

Для кожного українця від початку повномасштабного вторгнення рф поняття «волонтер» набрало більшого та глибшого змісту, наповнилось новими гранями та головне – набуло масовості.

Нас оточують добрі, чуйні і небайдужі люди, які присвятили себе волонтерству ще задовго до війни. Серед них – Світлана Скрит, жителька села Хочине Олевської громади.

Попри свій молодий вік, Світлана розпочала волонтерську діяльність ще у 2013 році. Вона допомагала дітям сиротам та дітям сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Від початку бойових дій у 2014 році Світлана Скрит розширила поле своєї діяльності – активно допомагала військовим продуктами, засобами гігієни та іншими необхідними речами.

З 24 лютого 2022 року, дня, який змінив багато чого для кожного з нас, підтримка Збройних Сил України набула для Світлани пріоритетності та масштабності.

Так, дівчина плела маскувальні сітки, шила захисні маски від комах, виготовляла окопні свічки з розпалювачами та передавала військовим. Продовжувала збирати кошти та передавати продукти харчування, засоби гігієни, речі першого вжитку. Всю роботу вона виконує особисто, а коштами допомагають рідні та близькі, друзі і навіть незнайомі люди.

Олевська міська рада налагодила співпрацю з Світланою задля допомоги доставки вантажів на фронт. Чергова підготовлена дівчиною допомога – 40 подушок власного виробництва. Незабаром вони будуть відправлені для військових на Схід країни.

Наразі Світлана Скрит  офіційно зареєструвалась у Реєстрі волонтерів, який веде Державна податкова служба, та має офіційний рахунок. Долучитися до допомоги коштами Ви можете за її офіційним рахунком: UA053220010000026201331883518

або на карту Монобанку: 5375 4114 2082 1469 (Скрит Світлана Олександрівна)

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту