“Нове життя” автомобіля з фронту. Фото до та після

На передовій автомобілі для військових потрібні не менше, ніж зброя, бо від них також напряму залежить життя бійців. Автівки повинні бути справними, щоби не підвести у найвідповідальніший момент.

На прохання наших військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади ми відновили автомобіль, який повернувся з фронту.

Частину коштів на ремонт було зібрано небайдужими громадянами. Збір був оголошений на сайті громади, іншу частину додала міська рада.

Щиро дякуємо Ярославу Іванченку, Івану Стрелюку та Борису Михайленку, які ремонтували авто без вихідних та витрачаючи на це більшу частину вільного часу. За короткий термін хлопцями було: замінено передній та задній ведучі мости, на всіх колесах замінені гальмівні циліндри, гальмівні колодки, гальмівні шланги, встановлено чотири нові амортизатори, новий акумулятор, встановлено пічку обігріву салону, встановлений механізм склоочисників, відновлено електропроводку, замінено гуму коліс, проведено зварювальні роботи кузова в місцях пошкодження від ворожих осколків та куль, також замінені прострелені лобове та бокове скло.

Тож кожен на своєму фронті наближає перемогу. 

 «Всі ми розуміємо, що автомобіль на фронті – це розхідний матеріал, вони потрібні завжди. На прохання бійців ми закуповуємо , ремонтуємо, фарбуємо їх, далі передаємо на фронт. Вже придбали та відремонтували близько 10 автівок. І найкраща нагорода для нас – це повідомлення з фронту, про те, що автомобіль врятував життя наших воїнів», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

Також Олевській міській раді та мешканцям громади військові 30-тої окремої механізованої бригади передали подяку за неоціненну допомогу їх батальйону.

«Техніки завжди бракує, тож потреба у автомобілях є постійно. Саме цей автомобіль в свій час врятував десятки життів, тому впевнений врятує ще не одне»,- каже військовий.

Автомобіль вже поїхав допомагати хлопцям на передову. А ми й надалі будемо робити все можливе, щоб полегшити службу нашим захисникам.

Фото до та під час ремонту

Фото після ремонту 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту