Допомога для земляків: військовим з села Покровське передали автомобіль

Завдяки благодійниці з  Аландських островів Monica Von Frenckell та її команді, військові 30-ї окремої механізованої бригади отримали автомобіль для виконання своїх завдань.

Олевська міська рада в особі міського голови Сергія Лисицького веде якісну комунікацію з благодійниками та завжди готова до співпраці. «Я хочу щиро подякувати пані Моніці за її активну допомогу та великий внесок, що вона робить для наших захисників. Ми відчуваємо Вашу підтримку та сподіваємось на подальшу співпрацю», – зауважив Сергій Іванович.

Авто, а також інші речі для військових доставив з Аландських островів депутат міської ради Назар Ковальчук. «Велика подяка Вам, пані Моніка, Вашій родині і, звичайно, команді за Вашу велику та тяжку працю! Також дякую від імені всього українського народу Вам, дорогі мешканці Аландських островів! Я був приємно вражений Вашою щирістю, добротою та тим наскільки Ви переживаєте за нас та нашу країну!», – прокоментував він.

Автомобіль Nissan Navara наповнений продуктами харчування, теплим одягом, медикаментами та речами щоденного вжитку, зібраними благодійниками та Олевською міською радою, відправиться на передову на південний напрямок.

Наразі там знаходяться наші земляки з Покровського старостинського округу, які захищають нашу країну з перших днів повномасштабного вторгнення рф. Про потребу в автомобілі наші військові повідомили депутату міської ради від свого округу Павлу Налапку, тож він ефективно скоординував комунікацію з військовими.

Кожна допомога для Збройних Сил України – це результат кропіткої праці та згуртованості. Адже тільки разом ми зможемо здолати ворога та вибороти таку важливу Перемогу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту