Нарада з медичними працівниками КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги»

Сьогодні, 25 січня, відбулась нарада з медичними працівниками КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги».

На нараді також був присутній заступник міського голови Юрій Данюк.

Зважаючи на те, що час проведення наради співпав з повітряною тривогою в країні, проходила вона в одному з укриттів міста.

Учасники наради обговорили актуальні медичні питання, що стосуються роботи планової вакцинації населення, проведення онкомоніторингу для раннього виявлення пацієнтів з підозрою на онкопатологію, туберкульоз, цукровий діабет тощо.

Генеральний директор Олевського ЦПМД Наталія Мельчинська додала, що в умовах війни дуже важливо вчасно вакцинувати дітей та дорослих від інфекційних хвороб згідно з календарем профілактичних щеплень, а також надолужити пропущені щеплення. І обов’язково треба вакцинуватися від COVID-19, тому що інфекція все ще спостерігається у пацієнтів.

Також було обговорено питання підвищеної уважності до огляду дітей до року, особливо з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, питання забезпеченості медикаментами для надання невідкладної медичної допомоги в населених пунктах громади.

Під час наради  присутні детально розглянули не менш важливі питання –  адміністративні. Мова йде про виконання наказів, питання фінансування з урахуванням необхідності додаткового укладання декларацій з населенням, які раніше не були задекларовані для більшої фінансової стійкості підприємства.

Зазначимо, що КНП «Олевський ЦПМД» в цьому році також уклав договір з НСЗУ, тому пацієнти Центру зможуть і надалі безоплатно отримувати спеціалізовану медичну допомогу.

Наталія Мельчинська додала, що навіть у військовий час медичним працівникам необхідно підвищувати кваліфікаційну категорію та постійно вдосконалюватись і навчатись, щоб надавати якісні послуги населенню.

По завершенню зустрічі Юрій Данюк відповів на всі поставлені питання, подякував медикам за їх роботу та зауважив, що всі працівники мають працювати в злагодженій співпраці, адже головне завдання медичних закладів громади – надання професійних медичних послуг.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту