В Олевському ЦДЮТ відбувся благодійний ярмарок

27 січня в Олевському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся благодійний ярмарок. У фойє закладу було по-справжньому людно. Затишок, дитячий сміх та приємний запах домашньої випічки – все це створювало особливу атмосферу.

Відвідали захід й міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк. «Разом до Перемоги», – залишив побажання міський голова на Державному Прапорі, який організатори дійства передадуть військовим на передову. Всі охочі також долучались до гарних побажань – на прапорі або на символічних фігурках оригамі.

Працівники закладу, вихованці та їх батьки – кожен долучився до організації ярмарку. Випічку, малюнки, вироби ручної роботи можна було придбати за символічною ціною і заодно долучитися до гарної справи – допомоги ЗСУ.

«Ми плануємо організувати ряд благодійних заходів: ярмарків, концертів… Також буде знову представлена вистава для діток-дошкільнят. Зібрані кошти ми передамо на Збройні Сили України», – ділиться найближчими планами директор закладу Артем Курбеко. Тож, слідкуйте за анонсами на нашому сайті або на сторінці ЦДЮТ в Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту