Ще один автомобіль від Олевської громади передали для військових ЗСУ

«Ми хотіли прийти і особисто Вам подякувати за Вашу допомогу», – саме так розпочалась розмова жителів села Лопатичі з міським головою Сергієм Лисицьким в приміщенні міської ради.

Попередньо активісти села Лопатичі організувались у зборі коштів на автомобіль для військового, який з 2015 року захищає Україну від загарбника на Сході України. Спільними зусиллями вдалось зібрати частину коштів, втім цього було недостатньо для купівлі та підготовки авто. Тож вони звернулися до міської ради з проханням допомогти придбати транспорт для військового.

«Ми всі разом долучаємось до допомоги. Небайдужі жителі з усієї громади, міста, і сіл, організовують благодійні ярмарки, колядують, дітки влаштовують умовні блокпости – все для спільної мети. Тільки Перемога!», – зазначив Сергій Іванович.

Тож за короткий термін спільними зусиллями вдалось придбати автомобіль Volkswagen T4, а також підготувати авто для фронту – ремонт, купівля запчастин, фарбування.

Міський голова Сергій Лисицький зустрівся та поспілкувався з жителями села Лопатичі в приміщенні міської ради, обговорили актуальні теми та інші потреби. По завершенню спілкування Сергій Іванович передав авто військовому 109-тої окремої бригади територіальної оборони 106-того окремого батальйону. Вже сьогодні авто вирушить допомагати військовим на тяжкому східному напрямку.

Ми висловлюємо щиру вдячність Ярославу Іванченку, Івану Стрелюку, Дмитру Козловцю та Петру Кравченку за допомогу у підготовці автомобіля для фронту – проведення ремонтних робіт та фарбування.

Продовжуємо працювати разом задля Перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту