«Батьківське серце» для дітей загиблих воїнів

В Олевську дітям загиблих воїнів вручили іменні срібні кулони-обереги «Батьківське серце». Ініціаторами акції стали активісти громадської спілки «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове Братерство України». До участі у заході долучився також заступник міського голови Юрій Данюк.

«На жаль, війна забирає життя найкращих громадян нашої держави, які пішли на передову заради миру, спокійного неба над головами своїх синів і доньок, онуків та усіх прийдешніх поколінь. Ми розділяємо ваш біль втрати і намагаємося зробити все, щоб ви відчували нашу підтримку та шану до батьківського подвигу», – зазначив Юрій Михайлович.

«Батьківське серце» – це пам’ятний срібний кулон у вигляді серця, обрамленого терновим вінком з краплинкою крові. На зворотньому боці кулона нанесено прізвище, ім’я та додається іменне посвідчення. Ідеєю створення такої символічної нагороди є те, щоб кожна дитина загиблого Героя могла носити частинку батьківського серця з собою. 

Така подія відбувається в місті не вперше. Цього разу було вручено 8 таких кулонів, а також подарунки для дітей.

Також під час заходу були вручені нагороди від всеукраїнського об’єднання «Країна». Орденом «Єдність і воля» було нагороджено голову ГС ВВЦО «Бойове Братерство України» полковника Леоніда Климчука. А медаль «За гідність та патріотизм» отримала місцева волонтерка Лариса Фурманець.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту