Понад 30 тисяч гривень зібрали на благодійному ярмарку в Новоозерянці

Днями в Новоозерянському старостинському окрузі відбувся масштабний благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Домашня випічка, смаколики, індивідуально оздоблені столи та  цікаві локації створили неймовірну атмосферу. Всі місцеві мешканці доклали максимум зусиль для яскравого дійства, а головне результативного.

Зібрані кошти староста селища Вячеслав Куковякін приніс в міську раду та передав міському голові Сергію Лисицькому на потреби ЗСУ.

Староста Новоозерянського округу зауважив: «На ярмарку й у покупців, і у продавців одна мета — допомогти нашим захисникам, тож всі завзято працювали заради спільної мети. Також до збору долучились приватні підприємці, які передали н ЗСУ 15 500 гривень».

Готувалися до ярмарку і Ноозерянський ліцей, і Будинок культури. Спільними зусиллями того дня вдалось зібрати понад 30 тисяч гривень.

 «Щиро дякую всім, хто долучається до таких заходів. В цей не простий час дуже важливо підтримувати наших хоробрих воїнів, які захищають нашу державу від російських окупантів, адже наша перемога – за єдністю і підтримкою», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту