Погодження кандидатури на посаду начальника Дружбівського житлово-комунального господарства та інші питання виконкому

Сьогодні, 28 лютого, міський голова Сергій Лисицький провів чергове засідання виконавчого комітету, де було розглянуто 21 питання.

Розглянувши заяви громадян, було вирішено надати одноразову матеріальну допомогу 24 жителям громади загальною сумою 34 тисячі гривень. Більшість громадян звертаються за допомогою на лікування. Також є звернення на допомогу у похованні родичів і близьких.

Також члени виконкому погодили кандидатуру на посаду начальника Дружбівського житлово-комунального господарства. Ним став Ткаченко Віктор Вікторович.

Одноголосно було вирішено порушити клопотання перед  Коростенською районною державною адміністрацією про представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительки села Замисловичі, 1990 р.н. Відповідне почесне звання надається Президентом України жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених, з врахуванням вагомого особистого внеску у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку творчих здібностей дітей, формування високих духовних і моральних якостей.

Розглянувши лист начальника Олевського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області  Людмили Козловець, було вирішено створити місцеву надзвичайну протиепізоотичну комісію та затвердити Положення.

Відповідна комісія здійснюватиме на території територіальної громади оперативний контроль, керівництво і координацію діяльності органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій, фізичних осіб щодо запобігання спалахам особливо небезпечних хвороб, що входять до списку Міжнародного епізоотичного бюро, і масовим отруєнням тварин та їх ліквідації.

Також на виконкомі затвердили тарифи на платні послуги, що надаються Олевським ЦПМД.

Крім того були розглянуті питання про надання дозволу на зрізання аварійних зелених насаджень, про взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, про продовження терміну дії паспорта прив’язки тимчасової споруди та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту