Зміна депутатського складу Олевської міської ради та інші питання сесії міської ради

Сьогодні, 09 березня, відбулось чергове засідання сесії міської ради, яке провів міський голова Сергій Лисицький.

Перед початком сесії присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації та вручили рідним загиблих Героїв ордени “За мужність” III ступеня (посмертно).

Далі голова міської ТВК Сергій Гилюк повідомив про реєстрацію нового депутата.

Депутат від ПП «Слуга народу» Світлана Рудой написала заяву на дострокове припинення своїх повноважень. Вона була закріплена за Зубковицьким старостинським округом.

Згідно закону, її місце має зайняти наступний за черговістю кандидат в депутати від відповідної партії – Юлія Земляна.

Традиційно під час сесії депутати розглянули рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Так, допомога надається 14 громадянам. Загальна сума виділених коштів становить 140 000 грн.

Надали дозвіл присутні депутати відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради на передачу в оренду на аукціон приміщень харчоблоків. Приміщення харчоблоків мають намір передати на аукціон для забезпечення послуг організації харчування учнів, які навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах, терміном до 31.12.2023 року.

Також депутати внесли зміни до двух програм, а саме: «Програми соціально-економічного розвитку Олевської міської територіальної громади на 2023 рік», «Програми забезпечення громадян Олевської міської територіальної громади життєво необхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення».

Крім цього депутати міської ради розглянули та підтримали рішення: про надання дозволу КП «Олевськ-Комунальник» на списання з балансу основних засобів, про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності, про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності з метою продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та ін.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту