Відбулась робоча нарада з працівниками закладів культури

Сьогодні, 15 березня, під головуванням міського голови Сергія Лисицького відбулась робоча нарада працівників закладів культури.

Про нові плани та завдання, благодійні концерти , про роботу культурного фронту під час воєнного стану, актуальні питання діяльності закладів культури інформувала начальниця відділу культури та туризму Анна Вжесінська.

«Плануємо і надалі проводити благодійні концерти по всій громаді, адже військові постійно потребують нашої підтримки. Тому ми наразі активно збираємо кошти на нову автівку для ЗСУ», – зазначила Анна Вжесінська.

По завершенню наради Сергій Лисицький подякував присутнім за роботу: «Висловлюю подяку за ваші зусилля та здібності що ви вкладаєте в організацію та проведення благодійних заходів. Ви та частина громади, яка відіграє важливу роль у зборі коштів для наших воїнів. Ваші виступи демонстрували не тільки музичні таланти, але й патріотизм та соціальну відповідальність. Я впевнений, що ваша робота не тільки принесе користь нашим захисникам, а й надихне інших на спільну працю заради головної мети – Перемоги».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту