Безкоштовне підживлення для озимих від Програми USAID АГРО

Програма USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України надає агровиробникам добрива для ярих і озимих культур та насіння соняшника. Заявки приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР). Проєкт здійснюється у межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Фермери, які бажають отримати 1 тону Сульфату амонію в тому числі для використання на ярі культури, можуть подати заявку через Державний аграрний реєстр до 19 березня в розділі «Доступні програми» – «Отримання від Програми USAID АГРО 1 т мінеральних добрив для підживлення зернових та олійних культур». Вимоги та умови програми дивіться у Державному аграрному реєстрі. Розглядаються заявки від агровиробників, які:

  • Зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства.
  • Мають загальну площу земельних ділянок у власності та/або в оренді від 5 до 500 га, розташовані в наступних областях: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, Житомирська, Черкаська, Вінницька.
  • Зареєстровані у ДАР https://www.dar.gov.ua
  • Відповідають іншим вимогам, зокрема не здійснюють господарську діяльність на окупованих територіях, території РФ та Республіки Білорусь; не є об’єктом санкцій відповідно до українського законодавства тощо (повний перелік вимог міститься в ДАР).

Учасники мають забезпечити логістику доставки добрив/насіння з обласних пунктів розподілення власним транспортом/коштом.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту