Комісія ТЕБ та НС затвердила заходи щодо запобігання лісовим пожежам

Сьогодні, 23 березня, відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської міської територіальної громади.

Проводив засідання заступник міського голови Василь Ковальчук. До участі також були запрошені директор ДП «Лісгосп АПК» Сергій Вовк, начальник лісового відділу ДП «Ліси України» філія «Олевське лісове господарство» Віктор Тітов, інженер лісового господарства  ДП «Ліси України» філія «Білокоровицьке лісове господарство» Віктор Кузьменко, начальник 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України Богдан Мицак, які прозвітували про роботу їхніх підприємств та розповіли про заходи щодо запобігання протидії пожежам в природних екосистемах, лісах, торфовищах і сільгоспугіддях у весняно-літній період та стан протипожежного водопостачання.

Зазначимо, що спеціальною комісією у складі представників Державної служби надзвичайних ситуацій, Центрального міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства та ЖОКАП “Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради був проведений огляд стану протипожежної техніки та пожежного інвентарю лісгоспів. В результаті перевірок комісія визнала готовність підприємств на належному рівні.

Крім того комісія надала дозвіл на святкування релігійних свят та проведення урочистої процесії вулицями міста Парафії Воздвиження Всечесного Хреста. Також дозволили члени комісії провести благодійний концерт та інтерактивно-розважальне шоу для дітей.

З урахуванням обговорень, пропозицій та зауважень всі питання порядку денного були підтримані.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту