У Бахмут з Олевська відправили відновлений позашляховик

Відправили вже традиційну допомогу на фронт. Від Олевської громади на Бахмутський напрямок поїхала відновлена автівка.

На прохання військовослужбовців 1-го стрілецького батальйону 3-ї стрілецької роти ми відремонтували, пофарбували, загалом відновили автомобіль який повернувся з фронту.

Яке авто було до ремонту, можете подивитись на фото.

Частина коштів – це внесок жителів нашої громади, які власними силами збирають їх різними способами та приносять до міської ради.

Депутат міської ради Ярослав Іванченко та Іван Стрелюк в черговий раз займалися ремонтом автомобіля. До допомоги також долучився житель Білокоровицької ТГ Володимир Любиченко, передавши частину запчастин для позашляховика.

Також автомобіль перед відправкою завантажили засобами гігієни, продуктами харчування та іншими речами щоденного вжитку. 

«Завдяки спільній роботі ми оперативно відновили цю автівку й підготували її до відправки. Автомобілі на війні потрібні завжди. Від Олевської громади на фронт передали вже більше 10 автівок. Вкотре висловлюю щиру подяку всім, хто долучається до зборів коштів. Приємно, що жителі нашої громади не втомлюючись, постійно збирають кошти на потреби ЗСУ, проводять благодійні ярмарки, концерти, готують передачі на фронт – кожен допомагає, чим може», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Дякуємо усім, хто допомагає, підтримує.

Робимо все можливе, щоб нашим військовим буле легше відстоювати нашу свободу та незалежність.

Віримо нашим ЗСУ та продовжуємо допомагати їм.

Разом до Перемоги.

Автомобіль до ремонту

Автомобіль після ремонту

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту