Через негоду є значні знеструмлення споживачів, – Укренерго

Через негоду (штормовий вітер, сніг з дощем) та пошкодження у мережах операторів систем розподілу є значні знеструмлення споживачів у 12 областях України, в тому числі у Житомирській області. Разом з тим, через похолодання підвищилось споживання. Виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання. Про це повідомляє НЕК “Укренерго”.

Через пошкодження ключових високовольтних підстанцій, які були завдані агресором протягом останніх шести місяців, надійність живлення споживачів більшості регіонів України значно знижена. У Житомирській області через зростання споживання та значні пошкодження мереж, внаслідок неодноразових атак росіян, збільшується обсяг обмеження споживання.

Як повідомляє ДСНС України в Житомирській області, учора, 29 березня, внаслідок складних погодних умов у вигляді снігопаду та сильних поривів вітру на території області, станом на ранок 29 березня, відключено від електропостачання 135 трансформаторних підстанцій та 48 населених пунктів в Олевській, Коростенській, Малинській, Баранівській, Овруцькій та Радомишльській територіальних громадах.

Ремонтні бригади обленерго працюють над усуненням пошкодження та відновленням електропостачання.

Закликаємо зважати на погодні умови та бути обережними під час керування транспортними засобами і перебування на вулиці.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту