«Дбаємо про кожного»: калейдоскоп яскравих емоцій в Олевському ЦДЮТ

За ініціативи міського голови Сергія Лисицького в Олевській громаді триває втілення проєкту «Дбаємо про кожного». В рамках цього дітки, які проживають у безпосередній близькості до кордону з республікою білорусь та, на виконання рішення ради оборони області, навчаються дистанційно, змогли долучитися до гурткової та позашкільної діяльності для отримання нових навичок та покращення емоційного стану.

Впродовж трьох днів в Олевському Центрі дитячої та юнацької творчості учні навчальних закладів сіл Копище, Майдан-Копищенський, Перга, Хочине, Юрове, Сущани мали змогу відвідати гуртки і майстер-класи від керівників гурткової роботи та відчути себе в новій ролі. Таким чином, діти познайомилися ближче з хореографією, вокалом, декоративно-ужитковим напрямом, пісочною анімацією, образотворчим мистецтвом, театром ляльок тощо.

Відпочити та розважитися учні змогли в дитячій точці «Спільно». Щодня її фахівці організовували для діток масову руханку, а 30 березня присутні могли долучитися до заняття з пожежної безпеки для дітей «Хоробрий пожежник» від працівників ДСНС.

Також три дні поспіль була представлена дитяча вистава «Пан Коцький» за участі вихованців, керівників гуртків, а також директора ЦДЮТ Артема Курбека в головній ролі.

Відвідав організовані в рамках проєкту заходи заступник міського голови Юрій Данюк. Він поспілкувався з дітками та поцікавився які види діяльності їм сподобались найбільше.

«Чудово, що дітки змогли відволіктися від тяжких днів війни, дистанційного навчання та зустрітися в такому форматі. Щира цікавість та захоплення в дитячих очах – головна мета таких заходів. Маю надію, що в когось з’явиться нове захоплення, а хтось ще більше впевниться в обраному шляху та улюбленому хобі», – прокоментував заступник міського голови Юрій Данюк.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту