Для дітей загиблих воїнів вручили кулони «Батьківське серце»

Ще 13 «Батьківських сердець» було вручено для діток загиблих воїнів в російсько-українській війні з Олевської громади.

Довідково. «Батьківське серце» – це пам’ятний срібний кулон у вигляді серця, обрамленого терновим вінком з краплинкою крові. На зворотному боці кулона нанесено прізвище, ім’я та додається іменне посвідчення. Ідеєю створення такої символічної нагороди є те, щоб кожна дитина загиблого Героя могла носити частинку батьківського серця з собою.

Ініціаторами акції стали активісти громадської спілки «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове Братерство України». Участь у заході також взяв міський голова Сергій Лисицький.

«На жаль, ця війна забирає життя наших громадян, залишаючи розбиті душі дітей, які залишились без батька. Ніщо не може загоїти цю рану чи замінити таку втрату, але ми розділяємо ваш сум і біль. Це втрата всієї нашої громади», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Така подія відбувається в місті вчетверте. Цього разу були вручені медалі «За гідність та патріотизм» від ВО «Країна» волонтерам громади Світлані Скрит та  Олександру Мальцеву, а також грамоти активістам військово-цивільного об’єднання.

Наприкінці заходу волонтери «Бойового Братерства України» передали військовим генератор та біноклі, відповідно до їх прохань.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту