Розпочалась реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті 2023 року

Сьогодні, 3 квітня, розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті 2023 року.

Український центр забезпечить її в безпаперовій формі. Вступники матимуть змогу скористатися спеціальним сервісом «Зареєструватися», розміщеним на сайті Міністерства освіти і науки України. Його буде активовано одночасно з початком реєстрації.

Про це та про інші особливості реєстрації розкажуть генеральний директор директорату фахової передвищої та вищої освіти Олег Шаров та директорка Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко.

Реєстрація учасників національного мультипредметного тесту триватиме до 3 травня 2023 року.

Український центр підготував демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів. Ця інформація допоможе у виборі предмета додаткового блоку. Де можна скласти НМТ за кордоном, дивіться тут.

Після надсилання на оброблення рекомендуємо переглядати інформацію в персональному кабінеті. Якщо замість повідомлення про успішну реєстрацію і можливість сформувати сертифікат буде запис про потребу виправити недоліки, потрібно якнайшвидше це зробити.

Для всіх охочих зареєструватися в НМТ підготовлено відеоінструкцію, у якій вступники дізнаються про те, на що варто зважати під час реєстрації, аби через 7 днів мати змогу сформувати у персональному кабінеті сертифікат учасника НМТ 2023 року.

Докладна інформація про процедуру реєстрації — у рубриці «Процедура реєстрації» вебсайту УЦОЯО.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту