Для КП “Олевськ-Комунальник” придбали екскаватор

Для забезпечення потреб громади та покращення якості надання комунальних послуг населенню нещодавно було придбано екскаватор-навантажувач JCB 3CX SITEMASTER (комплектація SB 1.2) з комплектом навісного обладнання.

На одному з найближчих засідань сесії міської ради спецтехніку передадуть на баланс комунального підприємства «Олевськ-Комунальник».

«Ми поступово оновлюємо матеріальну базу нашого комунального підприємства. З огляду на те, перед якими викликами зараз опинилася наша громада, разом з депутатами було вирішено придбали цей екскаватор для нашого комунального підприємства «Олевськ-Комунальник». Так як Олевщина має спільний кордон з білоруссю понад 100 км. Ми з першого дня війни постійно були змушені копати окопи, бліндажі, фортифікаційні споруди, не перестаємо робити і по цей день. З цією технікою роботи будуть виконуватись значно швидше.

Звичайно новий сучасний потужний екскаватор також працюватиме над тим, щоб оперативно вирішувати проблемні питання та забезпечувати важливі потреби громади», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

Нова техніка забезпечить підвищення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою всієї громади та забезпеченню комфортних умов проживання населення у сільській місцевості.

На закупівлю екватора-навантажувача з місцевого бюджету було виділено 4 278 000,00 грн.

Екскаватор-навантажувач JCB 3CX SITEMASTER (потужність двигуна 68,60 кВт) призначений виконувати навантажувально-розвантажувальні роботи, екскавацію, ландшафтні та землерийні роботи. 

Цей маневрений колісний спецавтомобіль може також чистити сніг на великих площах. Техніку ще можна активно експлуатувати під час ліквідації наслідків негоди.

Нагадуємо, що парк техніки комунального підприємства поповнився двома автобусами, які нам подарували друзі з Естонії і Португалії та вантажним автомобілем SKANIA.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту