Відбувся семінар-практикум «Трудова освіта та трудова справедливість»

Сьогодні, 12 квітня, відбувся семінар-практикум «Трудова освіта та трудова справедливість». Організували захід Олевська Профспілка працівників освіти спільно з відділом освіти, молоді та спорту Олевської міської ради.

Участь у семінарі взяли: заступник міського голови Юрій Данюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, голова профспілки Наталія Яценко, правовий інспектор Житомирської обласної профспілки працівників освіти Оксана Хіміч та керівники навчально-виховних закладів,

Метою даного заходу є: надання допомоги у вирішенні питань навчальних закладів у сфері трудового права; формування культури трудових відносин на рівнях взаємодії: держава, роботодавець, працівник; сприяння діалогу, співпраці у питанні захисту прав та соціального захисту.

Про трудові договори, обов’язкові документи під час укладання трудового договору, умови розірвання, а також про законодавчу базу під час військового часу розповіла правовий інспектор Житомирської обласної профспілки працівників освіти Оксана Хіміч.

Голова Олевської Профспілки освіти детально зупинилась на питанні колективних договорів.

Під час заходу також були розглянуті актуальні питання, що стосуються  штатного розпису, оплати праці та робочого часу всіх закладів освіти Олевської громади, відпустки та особливості відпустки без збереження заробітної плати.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту