Міський голова Сергій Лисицький відвідав деокуповану Херсонщину. Відео

Шостий вантаж допомоги був зібраний жителями Олевської громади для мешканців деокупованих територій, що постраждали від військової агресії російської федерації.

Олевська міська рада ініціювала збір допомоги для селища міського типу Калинівське Херсонської області. Ще весною минулого року воно потрапило під окупацію та лише в листопаді 2022 року було звільнене Збройними Силами України.

На жаль, селище потерпає від обстрілів і досі – понівечені приватні будинки, школа, садочок. Руйнування зазнала чи не вся важлива інфраструктура населеного пункту.

«Попри системну щоденну роботу міського голови, я теж не зміг бути байдужим, тож з моїм заступником із гуманітарних питань Юрієм Данюком ми поїхали на Херсонщину», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Сергій Іванович та Юрій Михайлович відвідали дві сім’ї – дитячі будинки сімейного типу. Там вони поспілкувались з дітками та батьками про їхнє життя і умови проживання та передали солодощі, які учні олевських ліцеїв оперативно зібрали і передали для постраждалих діток разом з малюнками.

Консервація, городина, продукти харчування, засоби гігієни та інший вантаж було передано для решти жителів Калинівського.

«Я хочу висловити щирі слова вдячності кожній людині, яка долучилася до наших організованих зборів. Ваша безцінна підтримка та допомога дозволила нам зібрати необхідні ресурси, щоб допомогти тим, хто опинився в складніших умовах. Безмежно дякую за вашу щедрість та підтримку у благородній справі та не зупиняємось: разом ми можемо зробити більше і надалі допомагати тим, хто цього потребує», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

 

Як збирали вантаж:

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту