На благодійному ярмарку в Хочині зібрали понад 17 тисяч гривень для ЗСУ

З кожним разом все більше запитів від військових надходить до Олевської міської ради щодо допомоги в придбанні амуніції, приладів та інших необхідних засобів. Саме тому продовжуємо ініційовувати та проводити благодійні заходи в громаді, аби зібрати кошти для Збройних Сил України.

Нещодавно в селі Хочине відбувся благодійний ярмарок. Домашня випічка, майстерно приготовані страви та інші смаколики зустрічали відвідувачів заходу. До організації долучилися Хочинський ліцей, працівники культури, старостату і медицини.

Разом вдалось зібрати 17 300 гривень. Ці кошти директорка ліцею Тетяна Ковальчук разом з учнями передали міському голові Сергію Лисицькому для потреб наших воїнів, які мужньо боронять українські землі від загарбника.

«Хочу висловити свою щиру подяку за вашу небайдужість та громадську ініціативу. Ваші зусилля дають можливість надавати допомогу нашим військовим та є яскравим прикладом того, як можна діяти разом, об’єднуючись заради спільної мети», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту