Три комплекта військового одягу та спорядження передали захисникам з Олевської громади

Міська рада та жителі нашої громади продовжують активно допомагати тим, хто захищає наш мир та спокій.

Така підтримка військових з боку земляків є дуже важливою, оскільки забезпечення всім необхідним спорядженням є ключовим фактором в успішному виконанні бойових завдань. Зокрема, це стосується сучасного захисного спорядження, яке дозволяє захистити військових від різних небезпек.

Зазначимо, що подібна допомога є постійною. Відповідно до звернень міська рада передає нашим воїнам: автомобілі, тактичний одяг, аптечки, військове спорядження та ін. все по запиту.

Так, цього разу відповідно до звернень, які надійшли від родин Левченко (Майдан-Копищенскьий), Корнійчук (Рудня-Биста), Рудницьких (Олевськ), було закуплено 3 комплектів військового спорядження. Кожен комплект для одного військового коштує близько 11 ти грн.

Міський голова Сергій Лисицький зустрівся із родичами наших військових та передав: військові форми, взуття, наколінники, заповнені військові аптечки, турнікети відповідно до їх особистого запиту.

«Всі ці речі були закуплені за кошти, які не втомно збирають жителі нашої громади, проводячи концерти, благодійні акції та ярмарки. Приємно те, що до волонтерської діяльності долучаються всі: учні та вчителі, працівники освіти, культури, медицини, представники місцевого самоврядування та небайдужі громадяни від малого до великого. Кожна наша допомога військовому – це крок до перемоги. Щиро дякую усім, хто не лишається осторонь, вірить в ЗСУ та активно допомагає армії», – зазначив голова громади.

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту