Вишиванка об’єднує міста

Вишиванка – це не лише красивий орнамент на святковому національному одязі, але й важлива частина культури українського народу. А День вишиванки – це подія, яка покликана зберегти українські традиції, передати їх наступному поколінню.

Особливе значення День вишиванки має саме 2023 року – тоді, коли продовжується повномасштабна війна в Україні. Одягнена вишиванка сьогодні є символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці – вільний народ.

І цьогоріч, з непоборною жагою до перемоги та особливою шаною до вишиванки, долучилися до флешмобу працівники Коростенського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області начальник Анжела Козловець, провідний інспектор Дмитро Костюченко та начальник відділу №7 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Анжеліка Харенко, яка була змушена покинути окуповану територію та тимчасово виїхати зі своєю родиною, щоб захиститися від небезпеки в умовах війни.

У цей день варто пам’ятати свою національну та громадянську позиції, культурну освіченість та духовну свідомість.

Вишиванка об’єднує міста, об’єднує усю країну та українців. ЄДНАЙМОСЯ! МИ ТОГО ВАРТІ!

 Коростенський районний сектор №3 з питань пробації

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту