Привітання міського голови з Днем міста!

Шановні мешканці нашого прекрасного міста Олевськ.

Щиро вітаю вас з одним із важливих свят року — Днем міста!

 

Сьогодні ми відзначаємо не тільки наші досягнення і успіхи, але й нашу спільну гордість до цього унікального місця, в якому ми живемо та яким пишаємося.

У цей особливий день хочу висловити вам свою подяку за вашу вірність та підтримку. В такий складний для всіх час ви демонструєте патріотизм, благородність та любов до рідної країни.

Ваша щоденна праця, талант та відданість створюють унікальність нашого міста і роблять його надзвичайним місцем для життя.

День міста — це чудова нагода для нас усіх згадати наші досягнення, поділитися радістю та згуртуватися ще більше як велика родина. Саме ви, мешканці, робите наше місто живим, творчим та сучасним.

За останні роки ми разом пройшли складний шлях. Спочатку пандемія не дала можливості розвиватися та розбудовуватись, зараз – війна.

Але попри все це ми можемо гордитися нашими новими проєктами, розвитком освіти, культури та економіки. Проте, найбільшою нашою силою завжди були і будуть ви — мешканці нашого міста.

Нехай День міста буде світлим символом нашої єдності та прогресу. Бажаю вам радості, щастя, миру, процвітання та скорішої перемоги. Нехай наше місто розквітає і стає ще кращим місцем для всіх, хто в ньому живе.

З найкращими побажаннями,

міський голова                                             Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту