На засіданні постійної комісії обговорили внесення змін до бюджету

Сьогодні, 6 червня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, депутати, члени комісії: Катерина Світельська, Алла Гаврилюк, Віктор Шапорда, Назар Ковальчук і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом було розглянуто 10 питань, серед яких – внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2023 рік. Детально зі змінами присутніх ознайомила начальниця фінансового управління Катерина Горпиніч. Депутати одноголосно підтримали відповідний проєкт рішення та рекомендували до розгляду на черговій сесії міської ради.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. Більшість громадян звертаються за допомогою на лікування. В проєкті рішення пропонується надати допомогу 14 місцевим мешканцям.

Серед інших також були розглянуті питання: про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна, що належать до комунальної власності Олевської міської територіальної громади та затвердження умов передачі, оголошення відповідних аукціонів, затвердження Програми протидії захворюванню на туберкульоз на період 2023-2024 роки та інші. Всі розглянуті на комісії питання будуть винесені на розгляд депутатів на чергову сесію міської ради, що відбудеться 8 червня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту