Від освітян Олевської громади придбано черговий автомобіль для ЗСУ

Черговий вияв патріотизму та допомоги нашим Збройним Силам України продемонстрували освітяни Олевської громади.

Від початку повномасштабного вторгнення закуплено третє освітянське авто для наших захисників, друге в цьому році. Задля цього працівники освіти зібрали свій одноденний заробіток.

Автомобіль вже отримав символічну назву «освітянський бойовий бус». Він допомагає нашим захисникам з 30-тої окремої механізованої бригади рятувати воїнів, вивозити поранених з поля бою та виконувати інші бойові завдання.

Авто коштує близько 150 тисяч гривень, але для відправки його на фронт потрібно було провести «підготовку». Підприємець та депутат міської ради Ярослав Іванченко встановив сидіння, а фарбування транспортного засобу в маскувальний колір взяли на себе Ігор Данюк та Сергій Кравчук.

Попередній «освітянський бойовий бус» був придбаний для медичного підрозділу стрілецького батальйону, в якому близько пів сотні наших земляків.

«Хочемо подякувати Олевській громаді, особливо міському голові Лисицькому Сергію Івановичу, його заступнику Ковальчуку Василю Юрійовичу, а також працівникам відділу освіти та вчителям загальноосвітніх шкіл за цю чудову машину», – записали відеозвернення військові.

Також міський голова Сергій Лисицький повідомив, що готується до відправки ще одне авто. Про це читайте згодом на нашому сайті.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту