Заклади культури Олевської громади зібрали кошти на авто для ЗСУ

Ще одна автівка відправилась на фронт від Олевської громади. Цього разу свою активність та ініціативність проявили працівники культури. Впродовж декількох місяців заклади культури громади проводили звітні концерти, як і більшість заходів в наш час, благодійні.

Загалом відділу культури вдалось зібрати 190 тисяч гривень, сума не маленька, тож за ці кошти вирішили придбати автомобіль для Збройних Сил України.

В цей час до міського голови Сергія Лисицького звернулись батьки нашого місцевого військового Євгенія Андрійчука з проханням допомогти придбати автомобіль, адже особисто зібраних коштів не вистачало.

Військовий захищає Україну від загарбників у складі 31 окремої механізованої бригади в самому пеклі війни. Для виконання бойових завдань потрібен був саме пікап. В короткий термін необхідне авто, Nissan King Cab, вдалось знайти та придбати, а також підготувати для фронту, за що висловлюємо щиру вдячність В’ячеславу Русанову, Олексію Тимощуку та Івану Стрелюку.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Приємно бачити, як наша громада об’єднується задля спільної мети. Своїми непересічними талантами працівникам культури вдалось зібрати кошти для купівлі авто, за що ми всі висловлюємо їм подяку. Війна триває і з кожним днем потреб і запитів від військових стає все більше. Тож, підтримуйте благодійні заходи, допомагайте рідним військових у зборі коштів і Україна переможе!».

Варто зазначити, що зібрані сім’єю військового кошти, а це 101 900 гривень, підуть на купівлю ще одного авто для Збройних Сил України.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту