Дев’ятий вантаж гуманітарної допомоги від Олевської міської ради

Чергова допомога від Олевської громади  надійшла постраждалій Херсонщині. Місяць тому ми вже відправляли допомогу до Милівської громади. Деокуповані пункти цієї громади зазнають щоденних обстрілів з окупованого Лівобережжя, що призводить до руйнувань житла, об’єктів інфраструктури, відсутності електропостачання.

Зараз громаду спіткала чергова біда – екологічна катастрофа, яка виникла через підрив російськими військами Каховської ГЕС. До обстрілів додались ще й підтоплення.

Нами було організовано збір допомоги, до якого долучилися всі старостинські округи громади та небайдужі жителі. Серед вантажу: питна вода, продукти харчування, дезінфікуючі засоби, консервація та засоби особистої гігієни. Також цього разу на відповідний запит ми передали причіп для легкового авто місцевому волонтеру для транспортування гуманітарної допомоги безпосередньо до будинків місцевих мешканців.

Відділення поліції №2 Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області придбали та передали для діток Милівської громади солодощі.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Я щиро вдячний кожному, хто долучився для збору цієї допомоги. Приємно бачити, як громада вкотре об’єдналася в прагненні допомогти пережити наслідки російського теракту. В єдності – наша сила, адже ми українці».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту