В Олевську нагородами відзначили медичних працівників громади та бойових медиків

Цьогоріч наша країна вперше відзначила це свято у липні, а не в червні, як зазвичай. «Відтепер ми не будем об’єднані цією датою із російськими вбивцями, які за час повномасштабної війни забрали життя майже 40 медиків просто на робочому місці», – зазначають у МОЗ.

За активну громадянську позицію, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я та з нагоди Дня медичних працівників міський голова Сергій Лисицький вручив грамоти Олевської міської ради 36 фахівцям. А також він вручив подяки Коростенської районної військової адміністрації.

«Ви – справжні герої, які день у день борються за здоров’я і життя людей як в цивільному житті, так і на передових позиціях фронту. Ваша безкорислива допомога, професіоналізм та відданість роботі є прикладом сильної волі та людяності», – звернувся міський голова до присутніх.

Є в нашій громаді й високі нагороди: подяку Міністерства охорони здоров’я отримала сестра перев’язочного відділення загальної хірургії Наталія Кореняко, а грамоти департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА отримали лікар-невролог Юрій Шевчук та лікар-анестезіолог Марина Полосенко. Попередньо, в Житомирі, головний лікар Олевської ЦЛ Олег Казюк був нагороджений Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я.

Відзнаки медичним працівникам також вручили: генеральний директор Олевського ЦПМД Наталія Мельчинська, головний лікар Олевської ЦЛ Олег Казюк, командир військової частини А7306,підполковник Олег Климчук, помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян, голова ГО «Спілка воїнів-учасників АТО Олевської міської ради» Володимир Ушко.

Також під час свята підполковник Олег Климчук передав прапор 140 окремого батальйону територіальної оборони міському голові Сергію Лисицькому.

Концертну програму для присутніх підготували працівники культури Олевської громади.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту