Чотири нагороди для захисників України з Олевської громади

4 серпня, перед початком засідання виконавчого комітету, відбулось нагородження чотирьох захисників України з Олевської громади.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Указом Президента України нагороджено молодшого сержанта Мосійчука Михайла Петровича орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

На жаль, ще три нагороди – посмертно.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня молодшого сержанта Павлушенка Богдана Миколайовича.

За проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість і рішучість дій в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації нагрудним знаком «66 окрема механізована бригада» нагороджено посмертно військовослужбовців:

Солдата Гарбовського Руслана Валерійовича

Солдата Гришковця Сергія Михайловича

«Щиро молимось за наших захисників, щоб всі вони повернулися додому живими. І схиляємо голови перед справжніми Героями, які віддали своє життя за нашу з вами свободу і за рідну Україну», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький та закликав хвилиною мовчання вшанувати пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту